Jeg hedder Jane og er oprindeligt uddannet pædagog. Jeg er derfor vant til at omgås mange forskellige mennesker, hvilket jeg ser som en stor fordel.

Jeg søger ønsker en arbejdsplads hvor der er mange forskellige arbejdsopgaver at tage fat på. Jeg kan godt lide at der er en afveksling i mellem arbejdsopgaverne så det hele ikke er ren rutine.

Jeg ønsker at finde et firma hvor der er gode muligheder for at bidrage med egen viden og hvor jeg kan lære en masse nye ting og hvor der er plads til at udvikle sig løbende.

I 2015 tog min kæreste og jeg en beslutning om at flytte tilbage til Aarhus (efter ca.10 gode år i Kbh.) og i 2018 begyndte jeg på Multimediedesigner uddannelsen. Jeg blev færdig i januar 2020, lige inden Corona udbruddet og for at bryde ledigheden stiftede jeg min egen hobbyvirksomhed hvor jeg udover at designe børneplakater, som jeg sælger på min webshop, også designer hjemmesider og webshops. Jeg har derfor stor erfaring med at designe websites og webshops i WordPress med Elementors Page Builder.

Undervejs har jeg arbejdet med følgende:

 • Woocommerce
 • Elementer Page Builder
 • Html / CSS
 • Betalings opsætning (Pensopay)
 • Opsætning af E-mails, kontaktformularer og nyhedsbreve
 • Facebook integration på webshop
 • Opsætning af forskellige varekategorier
 • Opsætning af forskellige vare varianter
 • UX – brugervenlighed
 • CTA-knapper
 • Billede Slideshow
 • Responsivt webdesign til både mobil tlf og Ipads

Jeg har erfaring med Adobe Illustrator, InDesign og Photoshop. Idet jeg selv har designet alle mine børneplakater som jeg sælger på min ene webshop. Derudover har jeg lavet forskellige mockups, tekst og billeder til annoncer, webshops, Facebook og Instagram.

I marts måned lancerede jeg min nye webshop Kaffetørstig, hvor jeg sælger luksus kaffe. Til den har jeg arbejdet en del med SEO via et plugin der hedder Yoast. Derudover har jeg tidligere stiftet bekendtskab med Facebook Business Manager, idet jeg har lavet forskellige kampagne annoncer på Facebook til mine webshops.

Jeg er en person der ikke er bange for at kaste mig ud i nye opgaver, da jeg finder det udfordrende og spændende. Jeg er vant til at begå mig blandt forskellige mennesker og jeg har nemt ved at samarbejde på tværs af forskellige teams. Jeg kan også lide at arbejde selvstændigt, hvor der er plads til fordybelse og hvor jeg kan udfolde mig kreativt.

Jeg er en meget eftertænksom person, så derfor er jeg ikke den der råber allerhøjst i store forsamlinger. Men jeg er en ærlig og pålidelig person der befinder mig allerbedst hvor der er plads til at have det sjovt med kollegaerne  – også når man har travlt.

Afslutningsvis kan jeg fortælle at jeg bor sammen med min kæreste og vores datter i Stavtrup og i min fritid elsker jeg at passe min have og spille fodbold.  Jeg elsker at være sammen med min familie, men kan sagtens lokkes med til en fredags øl og bordfodbold.

Jeg glæder mig til at høre nærmere fra jer og hvis i vil se nærmere på, hvad jeg har arbejdet med, kan i se det på mit portfolio lige her

Med venlig hilsen

Jane Kasten